Geschikt voor

Iedereen die meer wilt weten over de nieuwe regelgeving NTA8800 en onze opleidingen

Contact

+31 (0) 85 1309118

Docent

Adviseur, Auditor en Trainer
Arnold Michiels

"Twijfel jij over één van onze opleidingen? Sluit dan eerst aan bij de gratis webinar"

Tijdens onze inspirerende webinars informeren wij jou over het vak EP-adviseur

Energiebesparing is hot. Als energieprestatie adviseur (EP-adviseur) neem je woningen en gebouwen op voor een energielabel, kijkt voor mogelijke energie besparende oplossingen en adviseert de bewoners erover. Daarnaast kan een specialist voor nieuwbouw de BENG-berekening maken voor een aanvraag van een omgevingsvergunning en de controle inspectie uitvoeren bij oplevering van het gebouw.

Ben jij benieuwd naar wat het vak EP-adviseur nu precies inhoudt? Dan is de gratis webinar echt iets voor jou. Tijdens deze 75 minuten geven wij uitgebreide informatie over alles wat er bij het vak als EP-adviseur komt kijken, daarnaast ontvang je heel veel praktische tips.

Daarnaast geven wij uitleg over onze diverse opleidingen. Wat houdt het in, hoeveel tijd dien je te investeren en wat is er bij de opleiding inbegrepen. We sluiten het webinar af met genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Wil jij alles weten over de BENGopleiding NTA8800 of over één van onze praktische opleidingen? Schrijf je dan nu in voor één van onze gratis webinar.

Agenda

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende webinar en schrijf je in!

Investering €0,-

Deze webinar is helemaal gratis en duurt 75 minuten