Training-on-the-job

NTA8800 opleiding - BENGopleiding.nl

Geschikt voor

Erkend deskundige en starters.

Bestaande Bouw

Contact

info@bengopleiding.nl

Docent

Adviseur, Auditor en Trainer
Arnold Michiels

Een leerzame praktijkdag om je skills uit te breiden en efficiënter te werken

Dit is voor:
* bestaande EP-adviseurs - werk nog efficiënter - leer consequent werken - maak minder fouten - krijg meer gedaan op een dag
- als aanvulling op de EP-opfrisser

* woningen én utiliteit

* deelnemers in opleiding
- onderdeel van de basis opleiding
- als extra examentraining voor toets 2-3
- effectiever leren in de praktijk

Wat steek je ervan op?
* efficiënter opnemen
* tijdsbesparing
* interactie met collega's
* praktische tips
* voorbeelden voor examens

Tijdens deze praktijkdag leer je als bestaande adviseur nog efficiënter opnemen waardoor je een tijd- en kosten besparing kunt realiseren.
Aankomende adviseurs leren praktische skills om zelfstandig aan de slag te kunnen. Aankomende adviseurs moeten minimaal de theorie hebben doorgenomen om aan deze dag deel te kunnen nemen. Dit is omdat ze er anders te weinig van begrijpen, gezien er veel vaktaal wordt toegepast.

Ben jij een PRO in je vak?
Er zijn in de agenda specifieke dagen ingepland voor de gevorderde adviseurs. Als jij al minimaal 5 jaar actief adviseur bent, en niet in combinatie met een frisse startende adviseur wilt werken, adviseren we deze dag voor jou. Deze dagen herken je in de agenda waar er "voor gevorderde" bij staat beschreven.
>> Geef bij het aanmelden hiervoor ook je examennummer op wat is geregistreerd bij CRT (Centraal Register Techniek). Dan kunnen we controleren of je ook echt een PRO bent. [Klik hier] om je examennummer op te zoeken op CRT.

De overige dagen zijn beide groepen tegelijk welkom. Dát wil zeker niet zeggen dat het voor een van de deelnemers dan niet interessant is. Gezien er wordt gewerkt in kleine groepjes zorgen we ervoor dat je stof op niveau krijgt om mee vooruit te kunnen.

Mis je praktijkervaring bij het starten?
We horen van veel aankomende adviseurs die de opleiding niet bij de BENGopleiding hebben gevolgd dat ze praktische info tekort komen bij het starten als EP-adviseur. Ook adviseurs in opleiding welke voor toets 2-3 zijn gezakt is de tip: Boek deze dag!

Wat krijg ik erbij?
Je krijgt naast deze praktijkdag 14 maanden toegang tot het BENG-platform, boordevol informatie. Hier staan EP-adviseurs 24/7 met elkaar in contact om vragen te stellen en antwoorden te geven.

De praktijk is echt een effectief leermoment! Als voorbereiding op de praktijk heb jij je theorie geheel doorgenomen. Leren hoe de theorie toegepast moet worden doen we daarna in de praktijk. Doordat iedereen over dezelfde theoretische basis kennis beschikt, uit de online trainingen, kunnen we tijdens de praktijkdagen met elkaar in vaktaal spreken en op een hoger niveau communiceren. Mede hierdoor zijn de leerdagen bij BENGopleiding.nl veel effectiever dan in klassikale opleidingen elders.

Agenda

Data en locaties:

7 december ’23 Amsterdam

8 februari ’24 – Breda

4 april ’24 – Breda

10 mei ’24 – Breda

13 juni ’24 – Breda

17 oktober ’24 – Breda

11 december ’24 – Breda

Praktijkdagen van 9.00 – 16.30 uur

interactie en tips

certificaat

Investering

De investering voor deze praktijkdag is €345,- excl. btw.

  • 14 mnd Forumtoegang
  • ‘Training on the job’
  • Praktische oefeningen
  • Examentraining
  • Gebruik database

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de regelgeving rondom NTA8800 in?

Per 01-01-2021 gaat de nieuwe regelgeving in. Via BENGopleiding.nl kunt u 14 maanden lang modules blijven herhalen vanuit ons leerplatform. Er zijn casussen in overvloed. Zo blijft u uzelf over een langere periode ontwikkelen, zelfs na de overgangsdatum.

Ik ben al EPC-adviseur maar zonder NTA8800 certificaat.

Hiervoor hebben we een aanvullende BENGopleiding of een NTA8800 masterclass

Welke mogelijkheden voor certificering zijn er?

Er zijn 3 mogelijkheden.

  • Een bedrijf gaat voor eigen certificering
  • Je maakt gebruik van Hybride certificering, waarbij je onder de certificering van een ander hangt, tegen een relatief laag bedrag.
  • Koepelcertificering, je werkt onder de vlag van een andere partij die gecertificeerd is. Zelf maak je je projecten en meld ze bij de koepelcertificeerder af.

Eventuele kosten als gevolg van externe audits op jou projecten worden doorberekend.

Waar worden de live dagen gegeven?

We geven de live-dagen op 4 verschillende locaties in Nederland. Amsterdam, Breda, Apeldoorn en Goes. Greenworks Academy is de locatie waar deze dagen gehouden worden.

Hoe lang duurt de opleiding?

Je kunt het in 14 dagen doorlopen, maar je mag er ook 14 maanden over doen. Ons advies is het rustig te doorlopen zodat eventuele wijzigingen gelijk kunnen worden meegenomen.

Wat als ik vragen heb?

Je krijgt 14 maanden toegang tot het online platform van BENGopleiding.nl. Je kunt hier vragen stellen en overleggen met andere cursisten. In de uitgebreide database vind je uitgebreide informatie over de diverse modules.

Wat zit er allemaal bij in?

Bij de BENGopleiding krijg je EP-W en EP-U tegelijk aangeboden.